Ara:

Tür: Mesaj; Üyelerimiz: bilgin

Ara: Arama işlemi Toplam 0.00 Saniye sürmüştür.

  1. Cevaplar
    1
    Hit
    1.479

    Cevap: Probiyotiklerin Faydaları Nelerdir?

    Teşekkürler hocam bilgiler için.
  2. Cevaplar
    1
    Hit
    2.374

    Cevap: Numaralı Gözlük Nasıl Seçilir?

    Pazarda numaralı gözlük mü satılıyor arkadaş ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi :D
  3. Cevaplar
    4
    Hit
    2.456

    Cevap: lens kullanımı

    Aylıktan ziyade günlük tak çıkarlar en sağlıklısı. Fiyat olarak biraz cep yakıyor ama sağlık bu. Mecbur.
  4. Cevap: Göz Sağlığımız İçin Dikkat Etmemiz Gereken Unsurlar

    Sık sık muayneye gitmek faydalı. Onun dışında ellerinizi olabildiğince gözünüze az temas ettirmeniz gerekli mikrop kapmasına karşın. Lens kullanan arkadaşların ekstra özenli bir bakım sergilemesi...
  5. Cevap: Posalı Maddelerin Özelliği Nedir?

    Gıdaları posalı tüketmek lazım o zaman suyunu sıkmak yerine.
  6. Cevap: Nezle mi Soğuk Algınlığı mı Grip mi?

    Üçü de birbirinden fena. Mevsim geçişi hastalıkları. Dikkat etmek gerek.
  7. Cevaplar
    2
    Hit
    1.024

    Cevap: Hangi Aşılar Yapılmalı?

    Aşı yaptırma oranları gittikçe düşüyor. Bu ülke sağlığını nasıl etkileyecek bakalım.
  8. Cevaplar
    2
    Hit
    1.219

    Cevap: Bilinçli Antibiyotik Kullanımı

    Bilinçli olarak kullanılması çok önemli gerçekten.
  9. Cevap: İlaçlar Bağımlılık Yapıyor mu?

    Bütün ilaçlar yapmıyor olsa bile ağrı kesiciler bağımlılık yapıyor diye düşünüyorum.
  10. Cevap: Aşırı Üşüme Veya Normal Olmayan Üşüme Neden Olur?

    Obezite olan bir arkadaşımın hiç üşüdüğünü göremedim daha. O kadar yağ bende olsa bende üşümem normal -_-
  11. Cevaplar
    5
    Hit
    1.508

    Cevap: Ağız Kuruluğu Neden Olur?

    Teşekkürler çok faydalı bilgiler hocam. Elinize sağlık.
  12. Cevaplar
    8
    Hit
    2.347

    Cevap: alkolün zararları

    Sağlıklı düşünemediğiniz için normalde yapmayacağınız şeyleri yaptırabilir.
  13. Cevap: Vajinal Kuruluk Neden Olur? Vajinal Kuruluk İçin Hangi Bitkiler Kullanılır?

    Zerdeçal ve süt

    Bu zerdeçal ve süt ile hazırlanan bir karışım. Doğal sıvıların üretimini teşvik ederken vajinal enfeksiyonlara yakalanma riskini azaltır.
    Her iki bileşen de hassas ciltler için...
  14. Cevaplar
    1
    Hit
    1.045

    Cevap: Ağrılı Regl İçin Kaplıcalar

    Bolu termal kaplıca.
  15. Cevaplar
    8
    Hit
    2.347

    Cevap: alkolün zararları

    Uzun süreli tüketilen alkol, beyninizin görünüm ve işleyişini de etkiler. Hücreler değişmeye başlar ve hatta daha da küçülür. Bu küçülmeyle birlikte; düşünme, öğrenme ve öğrendiklerinizi hatırlama...
  16. Cevaplar
    2
    Hit
    1.162

    Cevap: Geriatri Nedir?

    Yaşlılık hekimliği ya da Geriatri; yaşlılık dönemindeki sağlık sorunları ve bu sorunların tedavileriyle ilgilenen tıp dalıdır.
16 sonuçtan 1 ile 16 arası
Sitemizde yapılan paylaşımların sorumluluğu paylaşanlara aittir ve bu paylaşımlar bilgilendirme amaçlıdır. Doktorunuza danışmadan hareket etmeyiniz.